Vinkkejä tyytyväisille jaloille

Jalkojen päivittäinen hoito ei ole pelkkää hemmottelua. Säännöllisellä jalkojen hoidolla voit välttää yleisimmät ongelmat, kuten känsät, kuivat ja halkeilevat kantapäät sekä kovettumat. Annamme muutamia käteviä vinkkejä, jotka auttavat pitämään jalkojesi ihon terveenä.

1. vaihe

Mikäli jalkasi ovat erittäin kuivat niin levitä Flexitol Heel Balm -balsamia jalkoihisi vähintään kerran, mieluiten kahdesti päivässä. Kiinnitä erityistä huomiota kantapäiden alueeseen, mutta varo varpaanvälejä. Erilaiset vartalovoiteet eivät sovellu tähän tarkoitukseen, sillä ne eivät yleensä sisällä ureaa, joka on tärkein ainesosa jalkojen ihon kosteustasapainon parantamisessa.

2. vaihe

Huolehdi hyvästä jalkahygieniasta. Pese jalkasi ja jos mahdollista, harjaa jalkaharjalla tai hohkakivellä. Kuivaa aina varpaanvälit huolellisesti ja vaihda sukat päivittäin. 

3. vaihe

Tarkasta jalkasi säännöllisesti – etenkin, jos sinulla on diabetes – ja kiinnitä huomiota ihon värin, koostumuksen tai ulkonäön muutoksiin. Jos jokin huolestuttaa, käänny tarvittaessa viipymättä ammattilaisen puoleen.

4. vaihe

Ole aktiivinen. Esimerkiksi kävely on hyvä tapa pysyä kunnossa ja erinomainen tapa hoitaa jalkoja.

Suositellut tuotteet

Flexitol Heel Balm »

Flexitol Moisturising Foot Cream »

Flexitol Hard Skin & Callus »