Kesäjalat

Kaikista vuodenajoista juuri kesä saa meidät kiinnittämään eniten huomiota jalkoihimme. Etenkin silloin, kun aurinko paistaa ja varpaat pääsevät esille!

Kesäihon vaivat

Kesäkauden jalkavaivoja ovat känsät, kuivat ja halkeilevat kantapäät ja kovettumat. Onneksi voit keskittyä positiivisiin puoliin, sillä Flexitolin koostumus on erityisesti kehitetty pehmittämään erittäin kuivien, halkeilleiden kantapäiden ja säärien ihoa. Seuraavassa on esitelty joitakin kesään sopivia tuotteita.

Flexitol Heel Balm

Flexitol Heel Balm -balsamimme herättää jalkasi talviunilta kosteuttamalla kantapäiden ja jalkojen kuivaa, halkeillutta ihoa. Tämä erittäin tehokas koostumus yhdistää 25 % ureaa sekä muita syväkosteuttavia ainesosia, jotka yhdessä tekevät ihosta terveemmän, pehmeämmän ja ravitumman.

Lisäinfoa tuotteesta löydät täältä »

Flexitol Moisturising
Foot Cream

Pitkän, kuuman kesän aikana jalkojen iho voi päästä kuivumaan. Kosteuttava Flexitol Moisturising Foot Cream -voiteemme sisältää kevyen ja hellävaraisesti tasapainotetun yhdistelmän kosteuttavia ainesosia, jotka imeytyvät nopeasti pehmentäen ja hoitaen ihoa.

Lisäinfoa tuotteesta löydät täältä »

Suositellut tuotteet

Flexitol Heel Balm »

Flexitol Moisturising Foot Cream »