Muodikkaat jalat

Kuljitpa korkeilla koroilla, järkevissä kävelykengissä, muhkeilla platform-kengillä tai moderneissa avokkaissa, jalkojesi ei tarvitse joutua viimeisimpien muotioikkujen uhriksi. Oikealla hoidolla ja huolenpidolla jalkasi voivat näyttää upeilta ilman, että joudut rajoittamaan muodikkaiden jalkineiden käyttöä.

Mahdolliset syyt

Saatavana on niin laaja valikoima kenkiä ja saappaita, että jotkin niistä aiheuttavat väistämättä hiertymiä ja rasitusta jaloillesi. Se voi johtaa moniin ongelmiin, kuten ikäviltä näyttäviin känsiin, kuiviin ja halkeileviin kantapäihin tai kovettuneeseen ja hilseilevään ihoon.

Kaikki nämä ongelmat voivat tehdä olon epämukavaksi ja heikentää itseluottamusta, kun yrität valita sopivaa asua. Voimme kuitenkin auttaa sinua pysymään tyylikkäänä Flexitol-tuotteilla. Ne ovat kehitetty tarjoamaan tehokkaita ratkaisuja erilaisiin iho-ongelmiin.

Flexitol Heel Balm

Nauhasandaalit ja takaa avonaiset slingback-kengät voivat näyttää upeilta. Kesän helteet ja talven kylmyys voivat kuitenkin koetella kantapäitä. Silloin Flexitol Heel Balm -balsami palauttaa tehokkaasti kuivuneen ihon kadonneen kimmoisuuden.

Lisäinfoa tuotteesta löydät täältä »

Flexitol Hard Skin & Callus

Korkeat korot aiheuttavat jalkapohjan kuormituksen epätasaisen jakautumisen. Seurauksena voi olla kovettumat ja paksuuntunut iho. Flexitol Hard Skin & Callus -voide pehmentää kovettumia ja estää kovettumien syntyä sekä edistää terveen ihon kasvua.

Lisäinfoa tuotteesta löydät täältä »

Suositellut tuotteet

Flexitol Heel Balm »

Flexitol Hard Skin & Callus »