Aktiiviset jalat

Lähes kaikki fyysinen aktiivisuus kuormittaa jalkojasi. Esimerkiksi täydessä juoksuvauhdissa jalkoihin kohdistuu n.225–270 kg kuormitus. Kuvittele mikä vaikutus tällä on pidemällä aikavälillä. Vaikka et tähtäisikään huippu-urheiluun, aktiivinen elämä kuormittaa silti jalkojasi.

Mahdolliset ongelmat

Aktiivinen elämä ja jalkoihin kohdistuva kitka ja paine aiheuttavat  känsiä sekä karheutta ja kantapäiden kuivumista. Kantapää osuu kävellessä, hölkätessä tai juostessa maahan ensimmäisenä, joten se tarvitsee paljon huomiota.

Huolellisella urheilukenkien valinnalla ja säännöllisellä jalkojenhoidolla voidaan usein välttää känsien ja kovettumien muodostuminen. Mutta jos näitä jo on muodostunut, suositellemme seuraavia apukeinoja.

Flexitol Heel Balm

Kuiva ja halkeillut kantapäiden iho saa nopeasti kosteutusta tehokkaasta Flexitol Heel Balm -voiteesta, jonka on kliinisesti todistettu hoitavan kuivia, karheita ja halkeilevia jalkoja. Saat näkyviä tuloksia jo yhdessä päivässä.

Lisäinfoa tuotteesta löydät täältä »»»

Flexitol Moisturising
Foot Cream

Kun ihosi alkaa näyttää terveemmältä ja kosteutetummalta, suositellaan käytettäväksi Flexitol Moisturising Foot Cream -jalkavoidetta osana jalkojesi hoitorutiineja hyvien tulosten ylläpitämiseksi. Se on yhtä tärkeää kuin säännöllinen kuntoilu, jotta iho pysyy terveenä ja hyvin ravittuna.

Lisäinfoa tuotteesta löydät täältä »»»

Suositellut tuotteet

Flexitol Heel Balm »

Flexitol Moisturising Foot Cream »