Lomajalat

Aurinko, meri ja hiekka voivat aiheuttaa ongelmia jaloille. Muutama lisätuote laukussasi varmistaa, että voit viettää onnistuneen loman.

Lomajalat

 Lomasi kuuluisi olla hauskaa aikaa, ja kaikkein vähiten haluat silloin joutua piilottelemaan jalkojasi häpeillen tai pelkäämään, että jalkasi kuivuvat ja vaurioituvat. On paljon hauskempaa odottaa, että pääset juoksemaan vapaasti rantasandaaleissa ja muissa kesäkengissä.

Mahdollisia syitä

Lomamatkojen ilonpilaajia voivat olla kuivat kantapäät, kovettumat ja hilseilevä iho. Ei syytä huoleen! Tässä on muutamia vinkkejä lomallesi siitä riippumatta, alkoivatko ongelmat jo ennen lähtöä tai vasta matkan aikana.

Flexitol Moisturising Foot Cream

Yritä valmistella jalkasi jo etukäteen hoitamalla niitä säännöllisesti Flexitol Moisturising Foot Cream -jalkavoiteella. Pian huomaat ihosi pehmenevän keveiden ja hellävaraisten kosteuttavien aineiden yhdistelmän ansiosta. Jos taas jalkojesi iho kuivuu matkan aikana, täyteläinen jalkavoide auttaa sinua taas saamaan terveen ja hyvin ravitun ihon.

Lisätietoja tuotteesta löydät täältä »

Flexitol Heel Balm

Tietty määrä jaloille aiheutuvaa kuormitusta on lähes väistämätöntä lomamatkalla, mutta kuiva tai kovettunut ja hilseilevä iho on helppo hoitaa Flexitol Heel Balm -balsamillamme. Heel Balm -voide alkaa vaikuttamaan heti, saat näkyviä tuloksia jo yhden päivän käytön jälkeen.

Lisätietoja tuotteesta löydät täältä »

Suositellut tuotteet

Flexitol Heel Balm »

Flexitol Moisturising Foot Cream »