Otamme päivittäin tuhansia askeleita. Jalkapohjamme ovat kovilla, ne kuivuvat ja halkeilevat. Niistä on pidettävä huolta. Täältä löydät hyödyllisiä vinkkejä jalkojen hyvinvointiin.

=

Aktiiviset jalat

Pidä askeleesi kevyenä juostessa, pyöräillessä tai kävellessä. Mitä teetkin, terveet jalat lisäävät mukavuutta ja hyvinvointia.

=

Vinkkejä tyytyväisille jaloille

Meidän kaikkien olisi varmistettava, että jalat ja varpaat ovat parhaassa kunnossa. Noudata vinkkejämme, etkä voi epäonnistua.

=

Kesäjalat

Kun haluat astella kesäisin rannoilla, terasseilla tai vaikkapa grillata pihalla, älä enää murehdi jalkojasi tai kenkiäsi. Käyttämällä Flexitol tuotteita jalkasi näyttävät aina hyvältä.

=

Kauniit jalat

Jalkojen iho on myös osa kauneutta. Noudattamalla vinkkejämme jalkasi näyttävät upeilta.

=

Talvijalat

Pieni hemmottelu auttaa pitämään jalkasi kunnossa etenkin kylmällä säällä. Ota rennosti, mutta muista hoitaa jalkojasi myös talven kuukausina.

=

Diabeetikon jalat

Jos sinulla on diabetes, sinulla on taipumusta jalkaongelmiin. Tuotteemme on erityisesti kehitetty diabeetikkojen jalkojenhoitoon.

=

Muodikkaat jalat

Näytät upealta seuraamalla uusinta kenkämuotia. Näin voit laittaa jalkasi mihin tahansa haluamaasi jalkinetyyliin.

=

Työjalat

Tarjoa jaloillesi tauko pitkän päivän jälkeen nostamalla ne ylös. Hellä huolenpito saa jalkasi pysymään huippukunnossa.

=

Lomajalat

Aurinko, meri ja hiekka voivat aiheuttaa jaloille ongelmia. Pakkaa siis mukaan oikeat hoitotuotteet, niin nautit lomasta.